lördag 7 mars 2009

Nästa succé?

Just nu växer en ny rörelse fram på främst de norra fritidsgårdarna i Solna. Det gäller Kulan i Bergshamra och Torpet i Ulriksdal men även ungdomscaféet i centrala Solna är med i samarbetet. Det är DJ fokus vi talar om, och de går under namnet Infinity eller Club infinitiy.

Det var en större fest i Solna hallen i februari, som var välbesökt. Det spännande är att detta kan bli morgondagens nästa succé här i Solna. Black Sheep har redan lyckats som en smalare och mer arrangörsbetonad verksamhet med musik i fokus. Infinity kan bli nästa verksamhet som då främst bygger på DJ verksamhet. Jag hoppas de lyckas och vill i alla avseenden lyckönska dem. Hoppas även att det går att få någon form av koppling hit till Hagalund, för jag tror vår stadsdel skulle vara helt rätt för Infinity.

Det fanns inne i Stockholm från 2002 ett DJ-cafe som gick under namnet Svaj. Den verksamheten utvecklades även till Club Svaj. Svaj upphörde mer eller mindre när grundarna flyttade till London 2007, men det vore spännande om Solna kunde ta stafettpinnen...

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om , och .

Inga kommentarer: