söndag 7 juni 2009

Dorina årets stipendiat

Dorina Kincinaite från Hagalund blev årets stipendiat där vi både vill belöna en duktig elev inom samhällskunskap, men även uppmuntra för fortsatta studier. Detta är en viktig signal till unga där vi tror det är viktigt att lägga ned energi på sina studier. Dorina hade även lite stöd av goda vänner uppe på scen.

Under Hagalundsparkens sommarfest som pågick under hela lördagen 6 juni, delade vi ut vårt stipendium. Stipendiet är ett pris där vi uppmärksammar en avgångselev från årskurs 9 som utmärkt sig som extra intresserad av samhällsvetenskapliga ämnen. I år gjorde vi detta i samverkan med Skytteholmsskolan som föreslog en elev från just Hagalund. I år var det Dorina.
I övrigt stod vi och delade ut äpplen samt valarbetade inför valet till Europaparlamentet. Dessutom var det många från Hagalund som deltog på utdelningen av material tillsammans med Marita Ulvskog inför WM-kvalet på Råsunda mellan Sverige och Danmark. Dessvärre gick det inte Sveriges väg denna kväll. På bilden Boel Carlsson, Cecilia Bravo, Christoffer Jönsson och Johanna Graf (oppositionsråd i Solna) och Zacharias Zagoritis från Grekiska föreningen.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .

Inga kommentarer: