måndag 6 april 2009

Helgkollo vår present till Hagalund

I år firar Hagalunds socialdemokratiska förening 60 år. Det vill vi fira genom att arrangera ett helgkollo till Barnens ö för barn mellan 9 - 14 år från Hagalund. Det som är extra roligt är att vi gör detta i samverkan med företaget Fritid Hagalundsparken AB. Det är ett innovativt och mycket spännande företag som verkligen utvecklar stadsdelen. Främst genom en kvalitativ fritid på uppdrag av Solna stad, men även genom välordnade fester för stadsdelen samt även mindre arrangemang som verkligen ger Hagalund lite guldkant.


Den som håller i trådarna för detta helgkollo är Nemrud Büyükkaya. Nemrud är uppväxt här i Hagalund och är idag utbildad läkare. Nemrud har även ett förflutet som just kolloledare på Barnens ö. Nemrud har till sin hjälp främst Christian Mallengren. Christian var förra valet en av demokratiambassa-dörerna här i Hagalund, och har sedan engagerat sig politiskt med oss Socialdemokrater.

Helgkollot kommer äga rum helgen 13-14 juni. Det kommer att kosta max 100 kr per barn.

Att vi just arrangerar ett helgkollo beror på att vi är motståndare till att kolloavgifterna i Solna har skenat samt att vi befarar att kollo är något som majoriteten i Solna vill lägga ned.

Om du vill veta mer eller ha en ansökan mejla till sihagalund@hotmail.com eller besök Hagalundsparken tidigast nästa vecka.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .


Inga kommentarer: