söndag 26 april 2009

Kronsprinsessan och Teater i Haga


Våren är äntligen här. Tog därför med mig kameran för att fånga lite stämning i Hagaparken. Men på vägen dit lite knoppar som var på väg att brista här i Hagalund. Våren hade även kommit till Hagaparken där vitsipporna fanns överallt.


Kronprinsessan kommer som bekant att snart bli en granne till oss här i Hagalund. Det tycker jag vi verkligen kan glädjas åt. Hoppas bara vi får fortsätta vandra ute på udden runt ekotemplet, dock har SvD tagit upp detta ämne och tror det blir avsprärrningar, men oklart hur omfattande. Idag var det gott om folk som tittade in genom fönstren och ville troligen få en känsla av hur kronprinsessan kommer bo. Våra socialdemokratiska vänner från Bergshamra har skrivit en motion där de inte anser att mer skattemedel ska gå till bröllopen, och där håller jag med. Med det intresset för kalaset som finns torde det finnas massor av privata initiativ att ta.


Vi konstaterade även att Teater i Haga påbörjat arbetet med att bygga scen och läktare vid slottsgrunden. Maria Lundström som är en av förgrundsgestalterna i teatern var på plats med familjen. I år ska de sätta upp Loranga, massarin och dartanjang. En mycket bra Barbro Lindgren berättelse. Ser verkligen fram emot lite teater i närheten av Hagalund.



Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .




Inga kommentarer: