tisdag 10 november 2009

Tydliga signaler från kongressen

Socialdemokraterna har nyligen haft kongress. Kongressen pågick mellan 28 oktober och 1 november. Kongressen gick under parollen JOBBKONGRESS, just för att betona att välfärdssamhället förutsätter att vi tillsammans skapar välfärd genom att alla bidrar genom att jobba.

Från Solna var det vårt oppositionsråd Johanna Graf och Stig Malm som representanterade oss på kongressen.

På Youtube finns det gott om bra klipp från kongressen som jag verkligen kan råda er att ägna några minuter. Här finns bl.a. Ingvar Karlsson som håller ett mycket bra tal om bl.a. tre skäl att vi behöver en ny regering 2010. Men politik handlar även om att man måste få ha kul och Henrik Schyffert bidrar här med att roa oss på ett lovvärt sätt.

Det ni verkligen ska ägna er åt är att se en strålande ledare i form av Mona Sahlin som summerar kongressen och på ett mycket bra sätt sammanfattar inriktningen på Socialdemokraternas politik. Här lägger Mona grunden till möjligheternas land. Det finns även ett betydligt längre tal av Mona som är mycket bra. Det är ett utmärkt sätt att bilda sig en bra uppfattning om morgondagens utmaning.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .

Inga kommentarer: