onsdag 25 november 2009

Demokraticafé och medlemsmöte 26 november

I morgon är det både demokraticafé och medlemsmöte här i Hagalund. Första delen börjar kl 18 och då är tema Mångfald på arbetet. Gäst är Gösta Mårtensson som är 2:e vice ordförande i Kompetensnämnden. Mötet är öppet, så är du intresserad av jobbfrågor och kanske vill antingen fördjupa dig i den mycket viktiga jobbfrågan eller ställa frågor och prata politik, kom då på årets sista demokraticafé här i Hagalund.

Vi håller till i Eritreanska föreningens lokal som ligger på torget på Hagalundsgatan granne med Restaurang Haga uppe på loftgången eller snett ovanför Blue Hill vid parkeringen på torget.

Kl 19 har vi även medlemsmöte på samma adress. Dels kommer vårt oppositionsråd Johanna Graf och ger en inblick i aktuell politik samt ger lite återblickar från jobbkongressen, dels ska vi nominera kandidater till fullmäktigelistan inför valet 2010. I år kommer inte bara folkpartiet kunna läsa vårt valmanifest, utan det är offentligt för alla. Som ni säkert kommer ihåg var det lite turer kring dataintrång senaste valet 2006. Det gör mig stolt att vi nu även är ett öppet parti på detta område. Ta del av och läs manifestet - det är både läs- och tänkvärt!

Med anledning av Sven Lennarts tragiska bortgång finns nu en tillfällig minnesplats utanför AIK-shopppen vid västra läktaren Råsunda. På Facebook finns det en virtuell minnesplats som heter Vila i frid, Lennart. En grupp som på onsdagskväll hade 382 medlemmar. Det är många som vill hedra minnet av Sven Lennart.

Jag träffade Sven Lennarts bror Sven Erik här på Hagalundsgatan i morse. Stod en lång stund och kramade om en man som verkligen saknade sin bror. Han berättade då att han på fredag skulle vara med på en minnesstund för Sven Lennart med AIK på Hovet. Det AIK gör är storartat och visar på stor social empati.

Inga kommentarer: