söndag 11 januari 2009

Flaggskeppet har förnyats

Entrén till Flaggskeppet har genomgått ett lyft. Nytt kakel är uppsatt och även ny belysning har tillkommit. Det som stack ut mest var nog Kartells FL/Y-lampor. Det ger ett både snyggt och modernt intryck. Det hedrar Signalisten. Hoppas underhållet kommer att fortsätta i övriga delar av Flaggskeppet. Stora lokalen en trappa ned börjar se mycket bedrövlig ut. Men nu här och nu vill jag främst glädjas åt att entrén till Flaggskeppet fått ett mycket tilltalande intryck.

Det är extra roligt att det kommunala bostadsföretaget vågat satsa på känd och lite utstickande design och på något som förhoppningsvis blir lite långsiktigt. Lamporna gjorde sig mycket väl i detta utrymme. Hoppas bara någon då och då torkar av dammet, för redan var de rätt skitiga.

Att tänka långsiktigt är något vi Socialdemokrater skulle vilja se mer av i Solna. Hela idén med huset Flaggskeppet har jag tidigare påpekat bristerna med och hoppas att detta kan vara början till något positivt.

Det ryktas av även att Grekiska föreningens ungdomslokal snart är klar och ska invigas. Detta kan bli ytterligare ett lyft för Flaggskeppet och Hagalund.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .

Inga kommentarer: