torsdag 21 maj 2009

Sven-Erik Österberg till Hagalund 27 maj

I vår vilja att verkligen lägga grund för förnyelse och utveckling av Hagalund kommer vi socialdemokrater starta upp något vi kallar för Demokraticafé. Vi inleder med en av de viktigaste frågorna just nu, nämligen frågan om jobben. Till första träffen har vi bjudit in Sven-Erik Österberg som är manen som har lett rådslaget om jobben. En rapport väl värd att läsa. Sven-Erik är även gruppledare för socialdemokraterna i Riksdagen.

Så boka in onsdagen 27:e maj kl. 18-19.30. Vi kommer vara nere i Hagalundsparken. Om vädret tillåter sitter vi ute i cafébersån. Vi hoppas det ska bli ett både lärorikt och intressant samtal där Sven-Erik inleder med ett kortare anförande om hur arbetet med jobbfrågan har utvecklats och vilka förslag som nu finns. Sedan ska vi både ha inslag av frågestund och samtal.

Fortsättningsvis är det ni som deltar på våra caféer som kommer att påverka vad eller vilka frågor ni vill belysa. Initiativtagarna till detta café är Cecilia Dahlberg och Johanna Niklasson. Jag känner mig mycket stolt för att vi nu startar en mycket viktig verksamhet och att vi kan göra det under en pågående valrörelse där just demokratifrågan ställs på sin spets.

För att delta måste man inte vara medlem i socialdemokraterna, utan det går utmärkt att delta även som allmänt samhällsintresserad. Ta gärna med en vän. Det viktiga är att du gillar Hagalund och vill vara med och utveckla vår stadsdel.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .


Inga kommentarer: