onsdag 21 april 2010

Öppet möte om Hagalunds utmaningar

Torsdagen 22 april kl 18 är det öppet möte i Eritreanska föreningens lokal här i Hagalund lund. Lokalen ligger vid Restaurang Haga.

Mötet ska tala om utmaningar för Hagalund. Till mötet kommer flertalet gruppledare i de olika politiska nämnderna i Solna. Gruppledarna ska utifrån nämndernas olika arbetsområden försöka se vilka utmaningar Hagalund står inför. Men dessa gruppledare ska även svara på frågor, och vi socialdemokrater i Hagalund ser detta som ett viktigt steg för att identifiera och försöka prioritera vilka frågor som är viktiga för vår stadsdel.

Se detta som ett bra tillfälle att börja tala om vår lokala levnadsmiljö här i Hagalund. Vi menar allvar med att utmana det moderatledda styret i Solna och detta är vårt sätt att här i Hagalund börja ta fram ett handlingsprogram. Den bästa utvecklingen uppnås genom att de som bor i stadsdelen kommer med förslag och idéer. Men det är även bra att de idéer man bär på får mötas av andra idéer och förhoppningsvis uppstår då än bättre idéer. Vi vill vara tydliga med att detta är en process. Vi tror inte att vi löser alla problem genom denna första träff, men det är ett steg mot framtiden. Kom och delta! Du behöver inte vara medlem.

Socialdemokraterna har som enda parti här i Solna en egen partiorganisation här i Hagalund. Vi är nu inne på vårt 61:e år och har inte ett behov av att lägga till ett nya framför vårt namn, utan ett parti som inte hänger med i utvecklingen upphör att existera. Just nu är det tillströmning av nya medlemmar här i Hagalund och det är en i högsta grad livfull förening.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .


Inga kommentarer: