torsdag 1 maj 2008

Valborg i Hagalund

Det blev folkfest i Hagalund på valborg som alltid, trots att någon tände på brasan några dagar för tidigt. Som tur var fanns det gemensamma krafter som gjorde att det ur askan återskapades en ny valborgsbrasa.

Men innan elden tändes gjorde Hagalundskören sitt för att höja stämningen med "Vintern rasat ut..."
En bild säger mer än tusen ord sägs det och nu kommer bublikbilden tillhörande kören...


Detta tycker jag är RESPEKT!!! Och efter kören kom så elden som är en tradition med anor långt tillbaka här i Haglund. Enligt Monica (tidigare ordförande för Ett levande Hagalund) var det rekordmånga besökare i år. Trots att det komm lite regn när det var dags att tända brasan.


Vi Socialdemokrater här i Hagalund var på plats och sålde kaffe och bullar samt såg till att brandslangarna fanns på plats samt att vi tillsammans med Erireanska föreningen i år släckte glöden och rullade ihop de blöta och skitiga slangarna. Ett stort tack till Eritreanska föreningen och Birger som både hämtade och lämnade tillbaka slangarna i Vallentuna.


På bilden ser ni Jörgen och Cecilia fullt upptagna vid vårt fikabord. Även Eritreanerna sålde kaffe och en förbaskat god pirogliknande bit. Moderaterna deltog också en stund med korvförsäljing.
Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .

Inga kommentarer: