lördag 31 maj 2008

Rock i Hagalundsparken

I fredagskväll - 30 maj - spelade bl.a. bandet Olsson har semester nere i Hagalundsparken. http://www.hagalundsparken.se/ Det var parkens tredje spelning på utescenen. Det som känns så bra är att musiken fortfarande lever i Solna. Jag läste även att mitt favoritband Nomands ska spela nere på Skytteholms-fältet i samband med skolavslut-ningen 12 juni.

Solna har nämligen en tradition av levande musik och inte sällan just rock. Det fanns tidigare en rock-festival som gick under namnet Gräsrock på Skytteholmsfältet. Arrangör var rockklubben Apromus som även hade en lokal i källaren på Skytteholmsskolan. Idag är det främst Black Sheep som är Solnas drivande kraft för musik. Black Shepp håller till i nedlagda Stenbackaskolan. http://www.blacksheep.nu/ Black Sheep är något så spännande som en mix av ungdomsgård och professionell musikaktör.
Benny som driver parken var mycket nöjd, och det är enkelt att stämma in. Det var välbesökt, vädret var prima, och det kändes extra bra att höra levande musik en vacker försommarkväll.

Det vore kul att se mer av detta i Hagalund! Hagalundsparken ska ha en stor eloge för att det verklien förgyller Hagalund med ett stort mervärde.

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .

Inga kommentarer: