söndag 30 augusti 2009

Hagalundsdagen 2009

Årets Hagalundsdag är långt i från slut, men det omfattande programmet fick många föreningar att gå hem i förtid. Det gäller även oss Socialdemokrater. Vi hade en utställning från årets kollo på Barnens Ö, som även var vårt jubileum efter 60 års verksamhet i Hagalund. Dessutom var det många av våra kyrkopolitiker som deltog.

Arrangören för Hagalundsdagen är föreningen Ett levande Hagalund som är en sammanslutning av föreningarna i Hagalund. På programmet var det många intressanta inslag och mycket sång och musik, men även en fredsbön av en präst samt en bön av en imam, som var mycket bra. Men även klassikerna som Trikåbasarens mode samt jonglören var på plats.
Jag åt mig mätt på eritreansk bröd och grekiska grillspett.

Årets Hagalundare blev Annen Adolfsson som under många år suttit i styrelsen för Ett levande Hagalund samt ansvarat för att hemsidan uppdaterats och varit aktuell.
Senare ikväll blir det mer sång och musik från Blue Hill med bl.a. Ken Ring och Dogge som ska uppträda på torget. Dessa aktiviteter återkommer jag till i ett eget blogginlägg. Dessutom kommer filmen Mamma mia visas i Flaggskeppet i regi av Grekiska föreningen. Det finns t.o.m. en lottvinst med resa till just ön där Mamma mia har spelats in, så med lite tur...

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om och .

Inga kommentarer: